REFERENCE


Galens Invest je jedna od vodećih domaćih građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojim uspešnim projektima iza sebe. Ono čemu svakodnevno težimo jeste da „gradimo Vaše snove i uspomene“.

Važno je istaći da sve građevinske radove na svim našim projektima prati Galens Inženjering, koja posluje u okviru naše Grupe. Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, Galens Inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

Implementacijom modernih građevinskih tehnologija, korišćenjem savremenih materijala i sistema upravljanja, verujemo da doprinosimo unapređenju kvaliteta Vašeg života. Upravo zbog toga, svesni smo odgovornosti koju nosi stvaranje idealnog životnog ili poslovnog prostora jer za nas, stan ili poslovni prostor nisu samo zidovi i kvadrati.

Sem kvaliteta Vašeg budućeg života, svesni smo i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi. Iz tog razloga, imamo različite prodajne pakete, nivoe opremljenosti stanova i modele finansiranja u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Dokaz uspešnosti našeg pristupa je broj kupaca i broj izgrađenih i useljenih objekata.

S obzirom na brojna domaća priznanja o uspešnosti našeg rada i kvaliteta objekata, poput nacionalne nagrade Business Partner 2015. godine, dodatno smo motivisani da beskompromisno nastavimo da unapređujemo kvalitet izgrađenih objekata po najvišim građevinskim standardima u zemlji i regionu. A sve što radimo, radimo upravo zbog naših kupaca i za budućnost generacija koje dolaze.