O nama


Galens Invest je jedna od vodećih domaćih investiciono - građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojnim uspešnim projektima iza sebe. Ono čemu svakodnevno težimo jeste da „gradimo Vaše snove i uspomene“.

Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom, a odlikuje nas želja da naši projekti i objekti oslikavaju upravo našu potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji.

Od same pojave na tržištu, naša kompanija se ističe svojim načinom rada, izuzetnim profesionalizmom i konstantnim inovacijama u oblasti građevinarstva. Brinući o zadovoljstvu i bezbednosti stanara, posebna pažnja se pridaje savremenoj i kvalitetnoj materijalizaciji, a praćenje svetskih trendova predstavlja imperativ od samog početka.

Visok i standardizovan nivo gradnje po kom je Galens Invest prepoznatljiv, obezbeđuju siguran i udoban životni prostor, dok maksimalna posvećenost svakom segmentu izgradnje objekta garantuje neprikosnoven kvalitet uz poštovanje dogovorenih rokova.