Vodeća srpska građevinska firma Pametnim Klupama obogaćuje svoje rezidencijalne komplekse


Razumevajući potrebe modernog i užurbanog stila života, rezidencijalni kompleksi kompanije Galens Invest širom Srbije pružiće svojim stanarima napredne i održive digitalne servise i na taj način unaprediti život na otvorenom

Vodeća domaća građevinska firma, Galens Invest, i inovativna srpska kompanija, Strawberry energy, potpisale su ugovor kojim će, po prvi put na našem tržištu, rezidencijalni kompleksi kompanije Galens biti obogaćeni Strawberry Pametnim Klupama. Pametna Klupa je inovativno tehnološko rešenje kompanije Strawberry energy za potrebe rezidencijalnog življenja budućnosti. Napajan solarnom energijom, ovaj moderni urbani mobilijar pruža uslugu besplatnog punjenja mobilnih uređaja, putem USB priključaka kao i wireless (bežičnih) punjača. Pored ove funkcije, Strawberry Pametna Klupa sakuplja podatke o količini CO2, nivou buke, vlažnosti vazduha, temperaturi i vazdušnom pritisku u okruženju, a svi ti  podaci dostupni su u realnom vremenu putem besplatne aplikacije.

Ovakav iskorak u unapređenju kvaliteta življenja ide u korak sa svetskim trendovima ali i ubrzanim tempom života današnjice. Pored toga, svest društva o odgovornom korišćenju prirodnih resursa raste, i održivi izvori energije ne predstavljaju samo trend već i potrebu svih urbanih sredina. Pametne klupe prate brz život današnjice i pružaju mogućnost svima da uz predah na klupi istovremeno napune svoje mobilne telefone, posluže se brzim WiFi internetom. Galens je omogućio da njihove Pametne Klupe korisnicima pružaju važne lokalne infomacijepoput dešavanja u tom gradu, temperaturi, vlažnosti i kvalitetu vazduha. Sve to je moguće  zahvaljujući ekološki čistoj solarnoj energiji kojom se, umesto regularnom strujom,  napajaju klupe.

Uvođenje Pametnih Klupa u rezidencijalne komplekse kompanije Galens Invest ne predstavlja samo inovativno tehnološko rešenje, već istovremeno veoma fleksibilan i moderno dizajniran rezidencijalni mobilijar koji svima stanarima pruža uslugu i zadovoljava potrebe mobilnosti. Takođe, rukovodeći se principima društveno odgovornog poslovanja u svom delovanju, kompanija Galens Invest želi da skrene pažnju na važnost očuvanja životne sredine i značaj korišćenja obnovljivih izvora energije. Kao jedna od vodećih kompanija u svojoj industriji, smatra da je njena odgovornost da pruži doprinos podizanju svesti društva o značaju ovih tema. Nalik svetskim kompanijama i metropolama poput Londona, Galens prepoznaje značaj i uvodi inovacije na našem tržištu u svojoj viziji komfornijeg i funkcionialnijeg življenja.

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!