Trenutak za pravu odluku – Liman V


Postanite vlasnik stana na najatraktivnijoj lokaciji u Novom Sadu – ostvarite specijalan popust na kupovinu nekretnine, samo u nedelju 12. marta.

U potrazi ste za novim porodičnim domom u Novom Sadu? Bitan Vam je kvalitet, pouzdanost i sigurnost, ali i lokacija koja će savršeno ispratiti Vaš tempo i način života i omogućiti Vam brz i jednostavan pristup svemu što Vam je potrebno? Očekujemo Vas u nedelju 12. marta od 11 časova, u Pupinovoj palati, u hotelu Pupin, gde ćemo Vam predstaviti naš novi projekat – Liman V.

Liman V Garden Residence nalazi se na jednoj od najznačajnijih lokacija u Novom Sadu, gotovo na samoj tački susreta dve novosadske celine – Limana i Telepa. Značaj ovoj lokaciji daje blizina kružnog toka u koji se uključuju neke od najznačajnijih saobraćajnica u gradu, poput Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara. Pored blizine pomenutih saobraćajnica, atraktivnosti lokacije doprinosi i dobra povezanost sa autoputem, blizina Dunava i Ribarskog ostrva, kao i Univerziteta. U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, kao i značajne zdravstvene ustanove poput doma zdravlja i opšte bolnice sa porodilištem. Na samo kilometar od Vašeg doma smešteno je uređeno šetalište na obali Dunava, kao i atraktivna novosadska plaža.

Autentičan i sadržajan kompleks Liman V smešten na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta, sastoji se iz sedam lamela i konstruisan je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života.

Posetite nas u nedelju 12.03., saznajte više informacija o samom kompleksu i iskoristite specijalan popust koji Vas očekuje tog dana.

OBAVEZNA PRIJAVA:

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!