PROJEKTNO FINANSIRANJE – PUPIN’S PALACE NEW BELGRADE -UNICREDIT BANKA


Finansiranje izgradnje stambeno- poslovnog kompleksa Pupin’s Palace New Belgrade realizuje se uz podršku UniCredit banke, koja je kompaniju Galens Invest prepoznala kao pouzdanog partnera, koji na svojoj referentnoj listi ima veliki broj uspešnih projekata u zemlji i inostranstvu.


Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupinova Palata na Novom Beogradu oslikava idealan spoj materijalizacije premium kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Atraktivan izgled i moderan dizajn ovog objekta izuzetno doprinose funkcionalnosti i maksimalnoj iskorišćenosti prostora i lokacije. Idealno poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, poput Airport City-ja, blizinu autoputa i odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, Pupin’s Palace New Belgrade čini optimalnim izborom za poslovni prostor. Pored velikog biznis potencijala, ovaj kompleks nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svim onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu prestonice.


Ovakav model finansiranja obezbeđuje različite pogodnosti, kako investitorima i izvođačima radova, tako i budućim kupcima nekretnina. Kada su u pitanju pogodnosti za kupce, kod ovakvih projekata je zagarantovano da će objekat biti uknjižen, doveden pod krov, a naročito je značajna činjenica da se u ovim slučajevima projektnog finansiranja značajno manje čeka na useljenje.


Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!