PROJEKTNO FINANSIRANJE- KNEŽEV PARK- BANKA INTESA


Izgradnja stambenog kompleksa Knežev park realizuje se uz finansijsku podršku banke Intesa, koja je prepoznala značaj kompanije Galens Invest, kao jedne od vodećih investiciono- građevinskih firmi u Srbiji i regionu.


Knežev park je jedinstveni stambeni kompleks koji granice komfora i kvaliteta života u gradu podiže na viši nivo. Smešten u neposrednoj blizini budućeg sportskog centra, oivičen je Bulevarom Jovana Dučića i ulicom Somborska rampa. Ovaj autentičan i sadržajan kompleks se sastoji iz pet lamela i konstruisan je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života. Za potpuni ugođaj i uživanje u porodičnom domu, prostor je upotpunjen obiljem zelenila i centralnim platoom koji je namenjen za odmor i razonodu dece i odraslih.


Ovakav model finansiranja obezbeđuje različite pogodnosti, kako investitorima i izvođačima radova, tako i budućim kupcima nekretnina. Kada su u pitanju pogodnosti za kupce, kod ovakvih projekata je zagarantovano da će objekat biti uknjižen, doveden pod krov, a naročito je značajna činjenica da se u ovim slučajevima projektnog finansiranja značajno manje čeka na useljenje.

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!