PRODAJNI DANI PUPIN’S PALACE NEW BELGRADE
– 29. i 30. jun i 1. Jul


Naredni prodajni dani kompanije Galens Invest posvećeni su dugonajavljivanom projektu, koji je u samom startu izazvao veliko interesovanje javnosti- Pupin’s Palace New Belgrade

Održaće se u četvrtak, 29. juna, u periodu od 16 do 20 časova, petak, 30. juna, od 10 do 19 časova i subotu 1. jula od 10 do 17 časova, na adresi Tošin bunar 270a, u novim kancelarijama Galens Investa.

Prisutni će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim projektom kompanije Galens Invest, koji će predstavljati novi stambeni i biznis centar prestonice. Pored informacija o materijalizaciji, sadržajima kompleksa, uslovima kupovine, posetioci će svojim dolaskom na prodajne dane ostvariti posebne pogodnosti za kupovinu nekretnine u Pupinovoj palati na Novom Beogradu.

Iskoristite priliku i postanite vlasnik stambenog ili poslovnog prostora na idealnoj lokaciji, u objektu koji će biti izgrađen po najsavremenijim svetskim standardima. Posetite prodajne dane i obezbedite sebi dom ili radno okruženje o kom ste oduvek maštali, po specijalnim uslovima.

Tošin bunar 270a

Četvrtak: od 16 do 20 časova

Petak: od 10 do 19 časova

Subota: od 10 do 17 časova

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!