PRODAJNI DANI 2., 3. I 4. JUNA U BEOGRADU


Ukoliko ste u potrazi za novim porodičnim domom ili poslovnim prostorom na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, Prodajni dani Galens Investa, koji će se održati u petak 2., subotu 3. i nedelju 4. juna su savršena prilika za Vas!


Posetite naše nove kancelarije na Novom Beogradu, upoznajte se sa stambeno- poslovnim kompleksom New Minel Residence & Office, koji je, zahvaljujući prvoklasnom kvalitetu materijalizacije i sadržajima koji su u potpunosti usklađeni sa načinom života savremene porodice, postao omiljeno mesto za život u urbanoj sredini.


Pored detaljne prezentacije samog objekta, posetioce Prodajnih dana očekuju i posebne pogodnosti- specijalni popusti za kupovinu nekretnine u New Minel Residence & Office-u!


Stanari i komšije prve, uspešno realizovane faze izgradnje, već su imali priliku da se uvere u kvalitet i benefite života i rada u ovom kompleksu. Druga, aktuelna faza, predviđa proširenje novim stambenim jedinicama, poslovnim prostorom i objektima namenjenim za uslužne i komercijalne delatnosti. Baš kao i prva faza, i druga će biti podržana projektnim finansiranjem.


Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite vlasnik nekretnine u luksuznom stambeno- poslovnom kompleksu, i to po specijalnim uslovima, samo tokom prvog vikenda juna meseca!


Adresa i radno vreme predstavništva Galens Investa u Beogradu tokom Prodajnih dana:


Tošin bunar 270a

Petak: od 9 do 19 časova

Subota i nedelja: od 10 do 17 časova

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!