PRODAJNI DAN 17. MAJA – KONAČNO!


Pupinova palata Novi Beograd

Dugoočekivani prodajni dan, na kome ćete biti u prilici da saznate sve o novom projektu Galens Investa – Pupinova palata Novi Beograd i da ostvarite specijalne pogodnosti, održaće se 17. maja od 10 do 19 časova u beogradskom predstavništvu ove kompanije, na adresi Tošin bunar 270a (prvi sprat).

Svi oni koji imaju želju da se njihov novi dom nalazi u novom stambenom i biznis centru Beograda, na Prodajnom danu će moći da ostvare specijalne pogodnosti, da se upoznaju sa detaljima projekta, rokovima, sadržajima, kao i mogućnostima za kupovinu nekretnine.

Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupinova palata na Novom Beogradu oslikava idealan spoj materijalizacije premium kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Idealno poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, poput Airport City-ja, blizinu autoputa i odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, Pupinovu palatu čini optimalnim izborom za poslovni prostor. Pored velikog biznis potencijala, ovaj kompleks nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svim onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu prestonice. Stambeni objekti najsavremenije materijalizacije i vrhunskog kvaliteta gradnje, u kombinaciji sa sadržajima potrebnim za skladan i dobro organizovan život savremene porodice, stvoriće veoma poželjno i kvalitetno okruženje za život u gradu.

Za više informacija o projektu, posetite sajt pupinovapalata-nbg.com ili pozovite brojeve: 065 87 87 888; 064 89 55 711;

Prijavite se za Prodajni dan 17. maja:

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!