Ono što je zaista važno!
Porodični popust za kupovinu stana na zlatiboru – 3% za svako dete


Svesni činjenice da je zdrava i srećna porodica osnova i temelj našeg društva, nesebično i u svakoj prilici podržavamo prave, porodične vrednosti. Svim porodicama sa decom obezbedili smo specijalne popuste za kupovinu stana na Zlatiboru. Za svako dete uzrasta do 18 godina, omogućen Vam je popust od 3% na cenu nekretnine.

Popust se odnosi na kupovinu Vašeg novog planinskog doma u savremenom stambenom kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa, koji je smešten u nešto mirnijem delu Zlatibora. Ovaj jedinstveni kompleks će Vam obezbediti očuvanje veze sa prirodom, koja je ujedno i najbezbednije i najlepše okruženje za igru i odrastanje Vaših najdražih. Pored idiličnog prirodnog ambijenta, koji će svaki Vaš dan na planini učiniti posebnim, kompleks je odlično povezan i sa centrom Zlatibora, do kog uređenom pešačkom stazom stižete za manje od 10 minuta. 

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svojoj porodici planinski dom za bezbrižan i ugodan boravak na svežem vazduhu, na planini koja je, zahvaljujući izuzetno povoljnoj klimi i prirodnim potencijalima, postala omiljena destinacija za odmor velikog broja porodica iz čitavog regiona.

Za više informacija o ponudi pozovite broj: +381 64 895 57 05

Više informacija o kompleksu: https://ruj.rs/

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!