Galens grupa podržala akciju „1000 skija za našu djecu“


U petak 23. decembra, na Jahorini, upriličena je dodela skija deci. Skije su, u okviru akcije „1000 skija za našu djecu“ uručili direktor kompanije NS Hotels Milosav Dunjić i inicijator akcije, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

Direktor kompanije NS Hotels, članice Galens grupe, Milosav Dunjić, tim povodom je rekao: „Galens grupa je, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala značaj akcije Olimpijskog centra Jahorina i podržala je. Zadovoljstvo je biti deo humane inicijative „1000 skija za našu djecu“ i izuzetno nam je drago što smo dobili priliku da učestvujemo u popularizaciji ideje da skijanje nije sport odabranih, već mogućnost svakog deteta u regionu. Za Jahorinu nas posebno vezuje činjenica da se baš na ovoj planini upravo realizuje jedan od naših najvećih projekata na koji smo izuzetno ponosni. U pitanju je hotel Jahorina Mountain Resort & Spa – najsvremeniji planinski rizort u regionu, kojim će upravljati članica naše grupacije – kompanija NS Hotels. Ova mlada i uspešna kompanija je specijalizovana za upravljanje hotelima i uspešno rukovodi planinskim rizortom „Zlatibor Mountain Resort & Spa“, koji se nalazi u centru Zlatibora, kao i luksuznim gradskim hotelom „Pupin“ u Novom Sadu.”

Ljevnaić je, sa druge strane, izrazio zahvalnost Galens grupi, koja je prepoznala značaj akcije i zajedno sa njima radi na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrednosti. Istakao je da je u toku promocija akcije u školama u Banja Luci, kako bi informacija o istoj dospela do što više dece,  i pozvao sve koji žele da se pridruže ovoj inicijativi i doniraju skije, da im se jave.

Pored konstantnog ulaganja u infrastrukturu, smeštajne kapacitete i sadržaje koji Jahorinu svrstavaju među najsavremenije zimske turističke centre u ovom delu Evrope, Olimpijski centar Jahorina se nesebično zalaže za ispunjavanje želja najmlađih članova naše zajednice. Nakon uspešno realizovane akcije „Budi dijete Jahorine“, odlučili su se na još interesantniju, kreativniju i humaniju akciju koja nosi naziv „1000 skija za našu djecu“. Ideja i cilj akcije je da se deci iz celog regiona, koja nikada nisu imala svoje skije, obezbedi mogućnost da naprave prve skijaške korake na vlastitim skijama, baš na stazama ove planine. 

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!