FOTO KONKURS – PUPINOVA PALATA


Nagrađujemo najlepše fotografije Pupinove palate!


Ukoliko volite fotografiju i inspiraciju pronalazite u impresivnim građevinama i predelima, pozivamo Vas da učestvujete u izboru za najlepšu fotografiju Pupinove palate u Novom Sadu. Zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu, autentičnim detaljima i specifičnoj strukturi, Pupinova palata već godinama inspiriše ljubitelje fotografije i nalazi se pred objektivom gotovo svakog turiste koji poseti naš grad. 

Ako u svojoj kolekciji imate fotografiju Pupinove palate koja Vam se posebno dopada, prijavite se na konkurs i osvojite vredne nagrade! Ako ne nalazite odgovarajuću fotografiju, imate vremena – iskoristite priliku i uhvatite savršen momenat, detalj ili prizor. 

Konkurs je otvoren do 24.10.2022. godine, do kad možete da pošaljete radove. Tri dana nakon zatvaranja konkursa, u četvrtak 27.10. u 19 časova, u hotelu Pupin će biti održana izložba najboljih radova i svečani prijem na kom će najuspešnijim autorima biti uručene nagrade. 

Osnovne propozicije

Učešće na foto konkursu je besplatno. Pravo učešća imaju svi punoletni građani iz zemlje i inostranstva. U obzir dolaze fotografije nastale od momenta završetka Pupinove palate do dana zatvaranja konkursa.

Tehničke specifikacije

Način slanja

Autorska prava

Autori fotografija moraju biti nosioci autorskih prava na fotografije prijavljene na konkurs. Prijavom na konkurs, učesnici daju organizatoru pravo na korišćenje fotografija u sledeće svrhe:

Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!