Prodajni dani – petak 16. i subota 17. septembar


Dobrodošli na prodajne dane u Galens Investu! 


Predstojeće prodajne dane organizujemo sa idejom da potencijalnim kupcima predstavimo naš najnoviji projekat – Liman V Garden Residence.

Liman V Garden Residence je projektovan u duhu našeg dosadašnjeg izvođačkog i investicionog iskustva u kreiranju urbanističkih zona za kvalitetan život budućih stanara. Stambeno-poslovni kompleks će simbiozom efikasne savremene organizacije i mirnog harmoničnog parka svojim korisnicima pružiti sve što im je potrebno za ugodan i kvalitetan boravak. Ovaj autentičan i sadržajan kompleks smešten na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta, konstruisan je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života. Pored prezentacije kompleksa Liman V Garden Residence, posetioci će imati priliku da saznaju bitne informacije i o ostalim aktuelnim projektima kompanije Galens Invest.

Iskoristite posebnu ponudu tokom prodajnih dana i ostvarite specijalni popust koji smo pripremili za sve posetioce. Upoznajte se sa našim najnovijim projektima i pronađite dom po svojoj meri!

MESTA SU POPUNJENA!
Obavestićemo Vas o datumu održavanja narednih prodajnih dana.
Naša služba prodaje vam stoji na raspolaganju!

Gradimo Vaše snove i uspomene!